Welkom bij De Branding en De Snor!
(check hier de openingstijden)
vandaag:


Grand Café de Branding.
Al jaren the place to bier. Met zijn gezellige muziek en enthousiaste medewerkers is de sfeer in de Branding altijd goed. Of je nou lekker uit je dak wilt gaan op de dansvloer, lekker wilt genieten aan de bar of een belangrijke voetbalwedstrijd wilt kijken op groot beeldscherm, het kan allemaal in Grand Café de Branding. Het hele jaar door wordt er heel veel georganiseerd. Zoals een Tropische avond, de Hot Summer Dance Evenings met erotische danseressen of de après-ski party’s. Altijd rond de 3de zondag van oktober wordt in Petten de laatste kermis van Noord-Holland gevierd. In de winter kun je gezellig een potje biljarten of een biertje drinken aan de bar. Kortom, in Petten hoef je je nooit te vervelen.
Vernieuwde Branding
Met het oog op de toekomst, (Petten wordt een toeristisch duindorp met het breedste strand van Nederland) vonden Jos en Mariska het de hoogste tijd om hun Branding is stevig op te pimpen.
En na ontzettend veel zweetdruppels en korte nachten mag het resultaat er zijn. Aan de buiten kant valt onmiddellijk het nieuwe logo op, de rest van de stenen prachtig geverfd met mooie tinten grijs, en speelse roze sterren.
Loungebanken, dartboards en biljart
Aan de binnenkant heeft De Branding helemaal een metamorfose ondergaan. De lange achterbar is helemaal verdwenen, en eigenlijk bestaat het horeca gedeelte nu uit twee delen. Het achterste gedeelte is nu een biljartzaal met 4 biljarts, en de voorkant is een Grand Café met mooie dart banen en schitterende lounge banken.
Van gezellig klein naar vorstelijk groot
Natuurlijk is voor de verstokte barklant de grote voorbar intact gebleven. Waar je nog steeds voor een billijke prijs de lekkerste bieren, wijnen, cocktails en andere lekkernijen kunt krijgen. Met een paar kleine handelingen is het voorste, en achterste gedeelte overigens zo weer bij elkaar getrokken. Zo dat er met de kermis evengoed grote bands en artiesten op het podium kunnen staan.
Klaar voor de toekomst
Met deze verbouwing is het nog makelijker geworden om bedrijfsfeesten, trouwfeesten of verjaardagsfeesten te organiseren. Tot 80 personen bruincafé De Snor, tot 180 personen Grand Café De Branding, en tot 360 personen de hele Branding. De natte horeca van Petten is klaar voor de toekomst.