Ons zomerprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
vandaag:
mei 2019
zondag 12 mei In de Branding de piano entertainer Ricky Daniels
Ricky Daniels is afkomstig uit Engeland en speelt de afgelopen 12 jaar als professioneel piano entertainer. Ricky Daniels is niet alleen populair in Engeland, maar ook in Zwitserland, Noorwegen en Duitsland is hij een graag geziene artiest. Want met zijn geweldige stemgeluid en pianospel weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen. Dit mag U niet missen! Aanvang 18.00 uur, maar Grand Café de Branding is al vanaf 13.00 uur geopend.
donderdag 16 mei Opening Badseizoen, met Steef V.
Tijdens de opening van het badseizoen gaan de deuren van Café de Snor al om 12.00 uur open, en kunt U in het Café of op het terras terecht voor een broodje, een kopje koffie of andere versnaperingen. En vanaf 17.00 uur kunt U kijken en luisteren naar 'Stephan Barneveld' Deze zanger entertainer, die als artiestennaam Steef V gebruikt is werkelijk uniek in zijn soort. Bespeeld niet alleen vele instrumenten, zijn repertoire is zo veelzijdig dat iedereen aan zijn trekken komt. Van sixties tot modern, van dance tot house, van rock tot aprés- ski, Stephan kan het allemaal.
zaterdag 18 mei De Grote Sportquiz van Petten en omstreken
Wie is de beste sportkenner van Petten en omstreken? Vandaag komen wij daar achter, omdat in De Branding de Grote Sportquiz van Petten plaats vindt. Een ieder kan zich in teamverband inschrijven! Een team bestaat uit maximaal 4 personen, het inschrijfgeld 15€ per team gaat naar de prijzen. 50% voor de winnaar, 35% naar de 2de plaats, en 15 % is voor de 3de plaats. De Sportquiz wordt gepresenteerd door 2 ervaren quizmasters, er zijn bewegende beelden via PowerPoint op het grote scherm te zien, en er komt een mistery gast. De aanvang van dit prachtige evenement is 19.30 uur, maar zorg wel dat je voor die tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan aan de bar van De Branding, of Café de Snor.