Ons zomerprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
vandaag:
maart 2020
zondag 8 maart Finale Branding 3bandentoernooi
Finale van het Grote Branding 3bandentoernooi De beste 40 biljarters, uit de 4 voorrondes strijden om de eerste plaats. De beker met de grote oren, en het halve varken. Aanvang 13.00 uur.
zaterdag 14 maart De Grote Sportquiz van Petten en omstreken
Wie is de beste sportkenner van Petten en omstreken? Vandaag komen wij daar achter, omdat in De Branding de Grote Sportquiz van Petten plaats vindt. Een ieder kan zich in teamverband inschrijven! Een team bestaat uit maximaal 4 personen, het inschrijfgeld 15€ per team gaat naar de prijzen. 50% voor de winnaar, 35% naar de 2de plaats, en 15 % is voor de 3de plaats. De Sportquiz wordt gepresenteerd door 2 ervaren quizmasters, er zijn bewegende beelden via PowerPoint op het grote scherm te zien, en er komt een mistery gast. De aanvang van dit prachtige evenement is 19.30 uur, maar zorg wel dat je voor die tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan aan de bar van De Branding, of Café de Snor.
oktober 2020
vrijdag 16 oktober Kermis in Café de Snor
Vanaf 19.00 uur kan een ieder meedoen met het traditionele katknuppelen! Gelijk daarna gaan wij een feessie bouwen, met de zingende tegelzetter Peter Meijer. Café de Snor is vanaf 16.00 uur geopend.
zaterdag 17 oktober Kermis in Café de Snor
Vandaag gaan de deuren van ons mooie Café, om 19.00 uur open! En de muziek is in handen van onze eigen Pettemer rocklegende Willem Schoone.
maandag 19 oktober Kermis in Café de Snor
Vandaag is Café de Snor vanaf 14.00 uur geopend! We gaan kermis vieren met Sven de Pianoman!
december 2020
zondag 27 december In de Branding de piano entertainer Ricky Daniels
Ricky Daniels is afkomstig uit Engeland en speelt de afgelopen 12 jaar als professioneel piano entertainer. Ricky Daniels is niet alleen populair in Engeland, maar ook in Zwitserland, Noorwegen en Duitsland is hij een graag geziene artiest. Want met zijn geweldige stemgeluid en pianospel weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen. Dit mag U niet missen! Aanvang 18.00 uur, maar Grand Café de Branding is al vanaf 13.00 uur geopend.
januari 2021
zaterdag 23 januari Willem Schoone & Robin de Ruiter in Café de Snor
Van rock tot pop!!!! Een avond met Willem en Robin is altijd top! Aanvang 21.00 uur, maar Café de Snor is al vanaf 16.00 uur geopend.