Ons zomerprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
vandaag:
april 2019
zaterdag 20 april Vanavond in de Branding, feesten met Paul Vlaar
Elke kermisvierende Noord-Hollander kent hem, want waar hij is geweest is het altijd feest! Paul begint om 21.00 uur, maar de Branding is al om 20.00 uur geopend. (vrij entree)
zaterdag 27 april Koningsdag
Vanaf 14.00 uur geopend: En kunt U in het Café of op ons terras, terecht voor een broodje, een kopje koffie ‘n biertje of andere versnaperingen! En vanaf 18.00 uur, feesten met die fantastische band “ Triple ”.
mei 2019
zaterdag 18 mei De Grote Sportquiz van Petten en omstreken
Wie is de beste sportkenner van Petten en omstreken? Vandaag komen wij daar achter, omdat in De Branding de Grote Sportquiz van Petten plaats vindt. Een ieder kan zich in teamverband inschrijven! Een team bestaat uit maximaal 4 personen, het inschrijfgeld 15€ per team gaat naar de prijzen. 50% voor de winnaar, 35% naar de 2de plaats, en 15 % is voor de 3de plaats. De Sportquiz wordt gepresenteerd door 2 ervaren quizmasters, er zijn bewegende beelden via PowerPoint op het grote scherm te zien, en er komt een mistery gast. De aanvang van dit prachtige evenement is 19.30 uur, maar zorg wel dat je voor die tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan aan de bar van De Branding, of Café de Snor.
juni 2019
vrijdag 7 juni Vanavond in de Branding, feesten met Paul Vlaar
Elke kermisvierende Noord-Hollander kent hem, want waar hij is geweest is het altijd feest! Paul begint om 21.00 uur, maar de Branding is al om 20.00 uur geopend. (vrij entree)
juli 2019
donderdag 4 juli IJsbrand van Bellegem solo in Café de Snor
Decennia lang is de band Paradise een begrip in Nederland. Als het gaat om grote bedrijfsfeesten bruiloften of kermissen, het feest is geslaagd als deze band is geweest. Dit is voor het overgrote deel te danken aan de zang kwaliteiten van de zanger. Want wat deze man met zijn stem kan is uniek. Van Paveroti tot Joe Cocker, en alles wat er tussen zit. U kunt het zien en horen. IJsbrand begint om 16.30 uur, maar Café de Snor is al vanaf 14.00 uur geopend. (vrij entree)
zaterdag 20 juli Willem Schoone & Robin de Ruiter in Café de Snor
Van rock tot pop!!!! Een avond met Willem en Robin is altijd top! Aanvang 21.00 uur, maar Café de Snor is al vanaf 16.00 uur geopend.
september 2019
woensdag 11 september Opening Badseizoen, met Steef V.
Tijdens de opening van het badseizoen gaan de deuren van Café de Snor al om 12.00 uur open, en kunt U in het Café of op het terras terecht voor een broodje, een kopje koffie of andere versnaperingen. En vanaf 17.00 uur kunt U kijken en luisteren naar 'Stephan Barneveld' Deze zanger entertainer, die als artiestennaam Steef V gebruikt is werkelijk uniek in zijn soort. Bespeeld niet alleen vele instrumenten, zijn repertoire is zo veelzijdig dat iedereen aan zijn trekken komt. Van sixties tot modern, van dance tot house, van rock tot aprés- ski, Stephan kan het allemaal.
december 2019
donderdag 5 december In de Branding de piano entertainer Ricky Daniels
Ricky Daniels is afkomstig uit Engeland en speelt de afgelopen 12 jaar als professioneel piano entertainer. Ricky Daniels is niet alleen populair in Engeland, maar ook in Zwitserland, Noorwegen en Duitsland is hij een graag geziene artiest. Want met zijn geweldige stemgeluid en pianospel weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen. Dit mag U niet missen! Aanvang 18.00 uur, maar Grand Café de Branding is al vanaf 13.00 uur geopend.