Ons zomerprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
vandaag:
juli 2019
vrijdag 26 juli Bouwvakborrel met Peter Meijer
Vandaag zijn wij met Café de Snor vanaf 16.00 uur geopend om de bouwvak te vieren! En het wordt lachen, gieren, brullen en meezingen onder leiding van de zingende tegelzetter Peter Meijer
augustus 2019
vrijdag 9 augustus Sven de Pianoman in Café de Snor
Een avondje met Sven is altijd gezellig! Deze ervaren piano entertainer heeft zijn sporen dik verdiend met de Booming Pianos. Elke stijl muziek komt langs! Sven is een feest voor jong en ouder. Café de Snor is vanaf 19.00 uur geopend.
maart 2020
zaterdag 14 maart De Grote Sportquiz van Petten en omstreken
Wie is de beste sportkenner van Petten en omstreken? Vandaag komen wij daar achter, omdat in De Branding de Grote Sportquiz van Petten plaats vindt. Een ieder kan zich in teamverband inschrijven! Een team bestaat uit maximaal 4 personen, het inschrijfgeld 15€ per team gaat naar de prijzen. 50% voor de winnaar, 35% naar de 2de plaats, en 15 % is voor de 3de plaats. De Sportquiz wordt gepresenteerd door 2 ervaren quizmasters, er zijn bewegende beelden via PowerPoint op het grote scherm te zien, en er komt een mistery gast. De aanvang van dit prachtige evenement is 19.30 uur, maar zorg wel dat je voor die tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan aan de bar van De Branding, of Café de Snor.
juli 2020
zaterdag 18 juli Willem Schoone & Robin de Ruiter in Café de Snor
Van rock tot pop!!!! Een avond met Willem en Robin is altijd top! Aanvang 21.00 uur, maar Café de Snor is al vanaf 16.00 uur geopend.
december 2020
maandag 7 december IJsbrand van Bellegem solo in Café de Snor
Decennia lang is de band Paradise een begrip in Nederland. Als het gaat om grote bedrijfsfeesten bruiloften of kermissen, het feest is geslaagd als deze band is geweest. Dit is voor het overgrote deel te danken aan de zang kwaliteiten van de zanger. Want wat deze man met zijn stem kan is uniek. Van Paveroti tot Joe Cocker, en alles wat er tussen zit. U kunt het zien en horen. IJsbrand begint om 16.30 uur, maar Café de Snor is al vanaf 14.00 uur geopend. (vrij entree)
zondag 27 december In de Branding de piano entertainer Ricky Daniels
Ricky Daniels is afkomstig uit Engeland en speelt de afgelopen 12 jaar als professioneel piano entertainer. Ricky Daniels is niet alleen populair in Engeland, maar ook in Zwitserland, Noorwegen en Duitsland is hij een graag geziene artiest. Want met zijn geweldige stemgeluid en pianospel weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen. Dit mag U niet missen! Aanvang 18.00 uur, maar Grand Café de Branding is al vanaf 13.00 uur geopend.